S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Centennium

Hoofdsponsor

100 jaar S.S.R.-Rotterdam in 2018

Het lijkt nog ver weg: 28 Januari 2018. Op deze dag zal S.S.R.-Rotterdam, de mooiste vereniging uit deze stad, 100 jaar oud worden. Dat dit tegen die tijd grootst gevierd gaat worden zal voor u allen geen verrassing zijn. Activiteiten voor de viering van dit Centennium zullen in de loop van verenigingsjaar 2017-2018 plaatsvinden, met als hoogtepunt een feestweek op een extern terrein in het voorjaar van 2018.

Om een beeld te schetsen van activiteiten die jullie te wachten staan volgen een aantal voorbeelden van het 19e lustrum uit 2013. Destijds was er o.a. een gala in het Hilton in Antwerpen, een week op externe locatie in de Maassilo met Don Diablo en een Neonsplash verfparty, een wintersport naar Frankrijk en een survivalweekend in de Ardennen. Uiteraard zal dit ruim overtroffen worden tijdens het Centennium.

In een later stadium zal meer informatie volgen over de precieze evenementen in dit jaar.

Wil je meer informatie over projecten en het commissiewerk hiervoor of heb je goede ideeën voor dit lustrum? Stuur dan een mail naar praeses.centennium@ssrr.nl! Alle input is meer dan welkom!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb