S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Centennium

Hoofdsponsor

Opening 27 januari 2018

Op 27 januari 2018 zullen we met leden, reünisten en ex-leden het honderdjarig bestaan van S.S.R.-Rotterdam vieren in de Doelen te Rotterdam. Dit zal gepaard gaan met een 3-gangen diner door Maison van den Boer en een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, waarna wij om 00:00 zullen toosten op het Centennium. De kaartverkoop hiervoor gaat heel hard! Op 4 september hebben alle leden en reünisten een e-mail ontvangen (controleer eventueel ook uw spam-box) en via de link die daarin staat, kunt u een ticket aanschaffen. Mocht u deze e-mail kwijt zijn, stuur dan een bericht naar centennium@ssrr.nl. Ook voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u hiernaar mailen.
 

Website

De Centenniumwebsite is online! Hierop kunt u meer informatie krijgen over de evenementen, de commissies die betrokken zijn bij het Centennium en nog veel meer. U kunt bovendien via de website meer lezen over ‘Vrienden van Centennium’! Neem snel een kijkje op: www.lustrumssrr.nl

Themapresentatie

Het centenniumthema is tijdens de integratiedag gepresenteerd: Gouden Eeuw, van alle tijden. S.S.R.-Rotterdam viert haar honderdjarig bestaan, waar we vol trots op mogen terugkijken. Daar waar het begon in 1918, het begin van een studententijd en voor velen het begin van vriendschappen voor het leven. Zo anders en toch nog zo hetzelfde. Samen kunnen we terugkijken op een mooie honderd jaar, maar ook vooruitkijken op de toekomst. Bij het Centennium zult u dit hoogtepunt weer kunnen beleven: De Gouden Eeuw.

Dit Centennium is voor iedereen. Of je er nog dagelijks te vinden bent, of jaren geleden je laatste biertje op Koinoonia hebt gedronken. Dus dit Centennium, is van alle tijden. 

Tijdlijn

Bent u benieuwd naar welke activiteiten u tijdens dit Centenniumjaar kunt verwachten? Bekijk dan snel de tijdlijn! Voor meer informatie omtrent het lustrum wordt er ook een lustrumwebsite opgericht. Deze zal binnenkort online gaan.
Voor de reünisten van Maurits zullen de activiteiten in het weekend plaatsvinden, maar meer informatie hierover volgt later. Houd bovendien de website van Maurits in de gaten voor updates rondom het Centennium.

Indien u lid bent van Facebook, kunt u lid worden van de speciale Lustrumgroep. Dat kan via de volgende link: https://www.facebook.com/groups/lustrumssrr/?ref=bookmarks. Daarnaast kunt u ook de pagina liken: https://www.facebook.com/lustrumssrrotterdam/

Wil je meer informatie over projecten en het commissiewerk hiervoor of heb je goede ideeën voor dit lustrum? Stuur dan een mail naar praeses.centennium@ssrr.nl! Alle input is meer dan welkom!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb