S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Easybox

Hoofdsponsor

Opslagtips voor studenten

Hier in Nederland zijn er diverse scholen en universiteiten, maar studenten blijven niet altijd even dicht bij hun huis wonen tijdens hun studieperiodes. Veel studenten besluiten om in het buitenland te gaan studeren. Als je ook zo'n student bent die naar het buitenland wilt gaan om daar een stuk van je opleiding te volgen berg je best al je spullen en meubilair ergens veilig op. En hiervoor is een self storage een goede oplossing.

Waarom voor een self storage kiezen?

Een self storage is zeer voordelig en handig voor een reizende student. Een paar voordelen zijn bijvoorbeeld:

 • Een self storage huren is betaalbaar voor een student. Zo'n kleine bedrag dat je maandelijks moet betalen zal niet veel invloed hebben op je beperkte budget.
 • Je kan altijd ervoor kiezen om de opslagruimte te delen met een andere student. De kosten worden dan in 2 gesplitst en zo moet je dus nog minder betalen.
 • Je spullen bij je ouders laten liggen is niet noodzakelijk. Zo blijven je gevoel voor stijl en je privacy onaangeraakt tot wanneer je terug van je buitenlandse avontuur komt.
 • Er bestaan verschillende groottes van opslagruimtes. Zo moet je niet betalen voor ruimte dat je niet gebruikt.
 • De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Zo worden problemen met de luchtvochtigheid voorgekomen en je spullen zullen dus zeker niet stinken

Bewaartips

Om je bezittingen onbeschadigd te houden moet je ze goed verpakken. Door je spullen juist in te pakken en te ordenen in de opslagruimte zal je ze ook makkelijker vinden wanneer je terug bent van het buitenland. Je houdt best dus rekening mee met de volgende tips:

 • Meubels en apparaten dat je niet nodig hebt of niet vaak gebruikt plaats je best achterin de opslagruimte. Bedek ze met katoenen lakens om ze stof- en krasvrij te houden.
 • Elektronische apparaten, muziekinstrumenten en spullen dat je vaker gebruikt hou je best vooraan, zodat ze gemakkelijk terug gevonden kunnen worden.
 • Scan belangrijke documenten en pak ze daarna goed in in waterdichte dozen. Deze plaats je het best als laatste in de opslagruimte, zodat je makkelijk bij de papieren kunt als je nodig zou hebben
 • Verpak boeken in stevige, plastic dozen en zet ze op de grond.
 • Zet dozen met breekbare voorwerpen nooit onder iets zwaars. Om deze in te pakken gebruik je best noppenfolie en zacht papier.
 • Beveilig je opslagruimte goed om inbraak en diefstal voor te komen.
 • Je zou best iemand (ouders of vertrouwde vriend) toegang geven tot je opslagruimte. Dit kan zeer handig zijn, vooral als je in het buitenland bent en iets nodig hebt dat in je opslagruimte ligt

Volg deze tips en haal het meeste uit je opslagruimte. Voor meer informatie over het huren van een opslagruimte kun je altijd bij Easybox.nl in oa Rotterdam en Breda terecht.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb