S.S.R.-R wordt maatschappelijk partner Stichting De Betrokken Spartaan

Studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam is de nieuwe maatschappelijk partner van Stichting De Betrokken Spartaan. We gaan in deze samenwerking een structurele bijdrage leveren op zowel financieel- als ondersteunend gebied. Vrijwilligers onder de leden zullen ondersteunen bij maatschappelijke activiteiten. We zijn in oktober dan ook partner van de maand!

Michael Marinus, maatschappelijk manager van Sparta Rotterdam, is verheugd met de nieuwe samenwerking. “Het is van groot belang om ook met de jongvolwassenen in Rotterdam de connectie te leggen. Het is mooi dat we op verschillende vlakken iets voor elkaar kunnen betekenen. De samenwerking gaat verder dan alleen sponsoring en daar zijn wij erg content mee.”

Leden van de S4S-commissie en twee bestuursleden met onze partners van de Betrokken Spartaan.

We zijn erg blij dat wij deze samenwerking zijn aangegaan en op deze manier ons steentje kunnen bijdragen. Het partnerschap is vorig jaar opgezet door de Students4Society commissie. Inmiddels hebben de nieuwe commissie, het bestuur en de oprichters van De Betrokken Spartaan kennis gemaakt en de plannen besproken. Dit jaar zullen dan ook de eerste samenwerkingsprojecten gestart worden, waar de vereniging als maatschappelijk partner in zal bijdragen. 

Lees hier meer over Stichting De Betrokken Spartaan.

Sponsoren