Sociëteitscommissies

Sociëteitscommissies zijn in het leven geroepen om de sociëteit KoinΩnia draaiende te houden. Denk hierbij aan tappen op kroegavonden of uitserveren tijdens diners van commissies. Het is dus een groep leden die tijdens de avonden het bestuur een handje helpt zodat elk lid van de avond kan genieten. 

De Buicken

Als Buick is de bar van jou! Met je rood-zwarte vestje zorg jij ervoor dat leden zich aan de regels (mores) houden. Je hebt de verantwoordelijkheid en bevoegdheid om leden weg te sturen als ze zich misdragen.

Elk jaar wordt er een select groepje leden gekozen om deel uit te maken van de Buickcommissie. Deze leden helpen het bestuur niet alleen met de orde bewaken tijdens de baravonden, op open feesten zijn ze ook samen met bestuur en bewaking hoofdverantwoordelijk.

Uiteindelijk wil iedereen een gezellige sfeer, en Buicken zijn vaak de gezelligste van allemaal!

De Schenkers

Elke woensdagavond staat de bar stampvol en sta jij als schenker garant voor alle dorstige leden! Bier tappen is met onze automatische taps niet echt een kunst meer, dus vragen leden vaak om onmogelijke drankcombinaties om de schenkers uit te dagen.

En dus weet jij als schenker binnen no-time wat er in een B52, Casa of Raketje zit. Hele handige kennis die je later weer kan testen aan de nieuwe schenkers.

Heb je na je jaartje tappen nog niet genoeg gekregen? Dan kan je gevraagd worden voor het schenkersgilde om zo nog eens bij te springen op belangrijke avonden.

De Kokers

De benaming “koker” is een beetje misleidend, want als koker raak je geen pan aan. Bij S.S.R.-R. hebben we gelukkig een professionele kok, dus het enige wat jij hoeft te doen is het eten van de keuken naar de leden te brengen.

Als koker ben je naast het uitserveren ook verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de zaal en de afwas.

Dit lijken misschien niet de leukste klusjes, maar als lid van de Restaurantcommissie leer je alle commissies goed kennen omdat je met ze samen kan eten. Ook is het altijd gezellig in onze keuken!

De DJ’s

Onze DJ-commissie bestaat uit allemaal leden die wel houden van een feestje; en van goede muziek!

Of je nou al DJ ervaring hebt of niet, de enige voorwaarde is dat jij ons pand kan laten trillen door je geweldige deuntjes.

De DJ’s van S.S.R.-R. hebben allemaal verschillende sterke punten, van hitjes tot techno, RnB tot foute nummers, niks is te gek voor ze. En heb je een verzoekje? Vraag het ze lief en misschien draaien ze het ook nog eens voor je!

Sponsoren