Voor Bedrijven

S.S.R.-Rotterdam is een pluriforme vereniging bestaande uit ruim 800 actieve leden met verschillende studies, karakters en interesses. Studies variëren van economische studies tot geneeskunde, rechten en de sociale studies. Daarnaast zijn onze leden, onder andere door de mogelijkheid om op S.S.R.-Rotterdam verschillende commissies en besturen te doen, op organisatorisch en sociaal vlak sterk ontwikkeld. Voor uw bedrijf kan het daarom zeer interessant zijn om in contact te komen met onze leden. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

Bij S.S.R.-Rotterdam zijn er vele mogelijkheden om te adverteren om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht van de leden te brengen. Zo kunt u adverteren op onze website, via onze weekmailing die naar al onze leden gaat, via een directe mailing naar de doelgroep die u interessant vindt, via Facebook, in ons studentenblad de ‘KOI’ of in de Almanak.

Daarnaast organiseert S.S.R.-Rotterdam jaarlijks tal van activiteiten waarbij naast onze eigen leden ook vele andere studenten aanwezig zijn. Hierbij moet u denken aan de introductieweek van Rotterdam, de Eurekaweek, waar jaarlijks zo’n 4000 nieuwe studenten langs S.S.R.-Rotterdam komen; de feestweek Bont en Blauw, waarbij twee avonden onze sociëteit vol staat met leden en andere studenten, en de Dies Natalis, onze verjaardag die jaarlijks gevierd wordt met een tiendaags feest. Deze activiteiten kunt u sponsoren in ruil voor promotie van uw bedrijf in verschillende vormen en met vele mogelijkheden

Online vindbaarheid en exposure

Door middel van het plaatsten van verschillende artikelen op subpagina’s van ons domein vergroot u voor uw eigen website direct de online vindbaarheid en zal dit sneller als eerste resultaat opkomen. Daarnaast vergroot u op deze manier ook de online exposure van uw bedrijf.

Recruitment

Mocht u leden van onze vereniging beter willen leren kennen of uw bedrijf willen presenteren aan studenten die voor u interessant zijn? Dan zijn daar ook verschillende mogelijkheden voor. Denk hierbij aan bedrijvendiners, inhousedagen bij u op kantoor, of workshops bij ons op de sociëteit.

Interesse

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met S.S.R.-Rotterdam, dan kunt u contact opnemen met de Quaestor Algemeen Bestuur van S.S.R.-Rotterdam. Hij/zij kan u meer informatie geven over alle mogelijkheden en deze verder toelichten. U kunt mailen naar quab@ssrr.nl of bellen naar 010-4143256.

Sponsoren