Jaarclubs

Als je volwaardig lid bent van een dispuut is het tijd om een jaarclub te vormen. Dit zijn ongemengde groepen met enkel vrouwen of mannen uit je eigen jaar. Het is bij onze vereniging optioneel om bij een jaarclub te gaan, je mag dus zelf kiezen of je wel of geen jaarclub neemt. De ervaring is echter dat dit wel veel toevoegt aan je studententijd en sociëteitsleven. Hieronder delen enkele clubs hun verhaal!

Hi allemaal! Wij zijn JC Safari! Wij zijn begin dit jaar lid geworden en afgelopen winter hebben wij dan officieel onze prachtige jaarclub mogen vormen. Elke maandag eten we samen om vervolgens te escaleren op soosje K. Ook buiten ons soosleven zijn we vaak samen. Zo houden we van drankjes doen en chillen in het park of bij iemand thuis, shoppen in de Koopgoot en strijden we samen in UB. Verder hebben we dit jaar een clubweekend bij onze geliefde zuiderburen en een datediner gepland. We hebben mega veel zin om aankomende jaren nog veeeel meer te feesten (als beesten).

Veel liefs,
JC Safari

JC AP, geen boodschap aan…

Binnen soosje K een begrip. Clubje 1 en verticalen, meer valt er als club niet te behalen.
Een beter voorbeeld voor de definitie van ‘student’ gaat u niet vinden binnen SSR Rotterdam. We kunnen hier wel teksten neerzetten over pils, diners en vakanties zoals ieder andere club maar dat doen we niet. U zult namelijk zelf moeten ervaren wat het is om met ons te zijn. Kom daarom vooral altijd naar de bar op maandagavond om ons niet te missen op de sporadische momenten dat wij in ons passende kledij verschijnen.

Met amicale groet,
JC AP

Het leven is net als golf.
Leer de regels van het spel, en speel beter dan de rest.

Speel slimmer, speel slagvaardig.
Speel superieur.

Ziet hoog en aanschouw het schouwspel.
Het spel van ballen buiten de beperkingen.

Van feiten die zich buigen naar onze theorie.
Zo staan wij voor u, als entiteit.

Als de weinige stemmen in een wereld van echo’s.
Goed dat u ons leert kennen.

JC Golf – Ballen buiten je range

11 meiden besloten in 2020 om de heetste jaarclub te vormen die SSR rijk is: JC Pikant; kom je me blussen? Allen gekenmerkt door hun enthousiasme en pikante karakters maken zij soosje K onveilig op de maandagen! Naast elke maandag samen eten en borrelen, zoeken de pepers elkaar op de andere dagen op om samen te strijden voor tentamens, koffietjes te lurken, ommetjes te maken of het nachtleven van Rotterdam op zijn kop te zetten! Ook ondernemen we veel activiteiten met elkaar. Zo hebben we al een datediner gehad en zijn we op clubvakantie geweest naar Zoutelande! Kortom, een hechte groep vriendinnen, die niet te missen is!

Met pikante groet,

JC Pikant

Sponsoren