R.R.V. Maurits

Lid zijn van S.S.R.-R. is niet alleen iets voor tijdens je studie, lid zijn ben je voor het leven. Na je studententijd kan je je dan ook inschrijven bij onze Reünistenvereniging Maurits. Deze vereniging bestaat al sinds 1982 en is actiever dan ooit. Met borrels het gehele jaar door blijf je als oud-lid op een makkelijke manier verbonden met diegene waarmee je jouw studententijd hebt gevierd.

Er komt een moment dat je je geliefde studententijd achter je gaat laten. Na jarenlang trouw wekelijks te borrelen, feesten mee te pakken en de Dies te vieren ben je afgestudeerd en past je lidmaatschap niet meer bij je leven als werkende. Je kan je dan uitschrijven bij S.S.R.-Rotterdam en lid worden van onze Reünistenvereniging. Deze organiseren ook nog borrels, maar verzorgen daarnaast ook bedrijvenevenementen. 

Door je in te schijven bij R.R.V. Maurits blijf je, ook na je studententijd, betrokken bij de vereniging. Bovendien heb je toegang tot een groot netwerk oud-leden die werkzaam zijn in meerdere sectoren, wat altijd wel van pas kan komen. 

 

 

Het bestuur van de R.R.V. Maurits:

Arjen Groenheijde (2007) Voorzitter
voorzitter@rrvmaurits.nl
Floris Bonke (2006) Penningmeester
penningmeester@rrvmaurits.nl
Merel Bezemer (2018) Ledenadministrateur
ledenadministratie@rrvmaurits.nl
Thijs Fassaert (2006) Chef Chapterborrels
chapterborrels@rrvmaurits.nl
Alide Groenveld (2011) Communicatie
communicatie@rrvmaurits.nl
Laura Harte (2018) Evenementen
evenementen@rrvmaurits.nl
Isabel van Geest (2020) QQ vanuit het S.S.R.-Bestuur, Secretaris a.i. 
abactis@ssrr.nl
secretaris@rrvmaurits.nl

VROEGER LID GEWEEST BIJ S.S.R.-R.?

Ben jij vroeger lid geweest en wil je je weer verbinden met de vereniging? Ga dan naar de website van R.R.V. Maurits en schrijf je in! 

Sponsoren