Word lid!

Studeer jij aan universiteit of de hogeschool en wil jij van het échte studentenleven kunnen genieten? Dan ben je hier bij het juiste adres. S.S.R. is een studentenvereniging midden in het hart van Rotterdam. Houd onze Instagram in de gaten, en schrijf je in! Tweedejaars- en HBO-studenten zijn uiteraard ook welkom.

Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je S.S.R.-R. beter leren kennen? App Maaike (+31 6 82040384)!

Om op de hoogte te blijven van S.S.R.-R. en de Eurekaweek, volg Eurekaweek.ssrr op Instagram of check onze Facebook!

FAQ

Wanneer kan ik me inschrijven bij S.S.R.-R.?

De inschrijvingen voor het nieuwe jaar zijn geopend! Heb je interesse in het lidmaatschap bij S.S.R.-R.? Schrijf je dan nu in via deze link. 

Hoe schrijf ik me in bij S.S.R.-R.?

Om je in te schrijven bij S.S.R.-R. vul je het online inschrijfformulier  in en betaal je het inschrijfgeld. Om dit formulier in te vullen heb je het volgende nodig:

  • Je ID of paspoort

  • Studentenkaart (voor je studentnummer)

  • Pinpas

Kan ik slapen in een S.S.R.-R. huis?

We gaan ervan uit dat je tijdens de Eurekaweek weer kan overnachten in één van onze gezellige verenigingshuizen!  In de tussentijd kan je gekoppeld worden aan een lid, zodat je via Whatsapp toch nog een beetje kennis kan maken met de vereniging. App hiervoor Maaike (+31 6 82040384)!

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Na je inschrijving zul je door middel van een kennismakingstijd de vereniging meteen goed leren kennen. Na de KMT begint je introductieperiode bij S.S.R.-R., waarbij je alle disputen ontdekt en kiest bij welke jij wilt. Weten welke disputen wij hebben? Klik dan hier. Onze disputenstructuur is uniek en kenmerkend, en het zorgt ervoor dat je al heel snel een plekje vindt binnen onze vereniging en dus binnen Rotterdam.

Sponsoren