Word lid!

Studeer jij aan de universiteit of de hogeschool en wil jij van het échte studentenleven kunnen genieten? Dan ben je hier bij het juiste adres! S.S.R.-Rotterdam is dé studentenvereniging midden in het hart van Rotterdam. Houd onze Instagram en website in de gaten! Tweedejaars- en HBO-studenten zijn uiteraard ook welkom.

EW 2024 | 18 - 22 AUGUSTUS

Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je S.S.R.-R. beter leren kennen? App Ruby (+31 6 82040384)!

Om op de hoogte te blijven van S.S.R.-R. en de Eurekaweek, volg Eurekaweek.ssrr op Instagram of check onze website!

FAQ

Wanneer kan ik me inschrijven bij S.S.R.-R.?

Vanaf 1 mei 2024 zijn de inschrijvingen geopend!

Hoe schrijf ik me in bij S.S.R.-R.?

Om je in te schrijven bij S.S.R.-R. vul je het online inschrijfformulier  in en betaal je het inschrijfgeld. Om dit formulier in te vullen heb je het volgende nodig:

  • Je ID of paspoort

  • Studentenkaart (voor je studentnummer)

  • Pinpas

Kan ik slapen in een S.S.R.-R. huis?

Tijdens de Eurekaweek kan je overnachten in één van onze gezellige verenigingshuizen!  In de tussentijd kan je gekoppeld worden aan een lid, zodat je via Whatsapp toch nog een beetje kennis kan maken met de vereniging. App hiervoor Ruby (+31 6 82040384)!

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Na je inschrijving zal je door middel van een kennismakingstijd (KMT) de vereniging meteen goed leren kennen. Na de KMT begint je introductieperiode bij S.S.R.-R., waarbij je alle disputen leert kennen. Weten welke disputen wij hebben? Klik dan hier. Onze disputenstructuur is uniek en kenmerkend, en het zorgt ervoor dat je al heel snel een plekje en vrienden vindt binnen onze vereniging!

Sponsoren