Word lid!

Studeer jij aan universiteit of de hogeschool en wil jij van het échte studentenleven kunnen genieten? Dan ben je hier bij het juiste adres. S.S.R. is een studentenvereniging midden in het hart van Rotterdam. Houd onze Instagram in de gaten, en schrijf je in! Tweedejaars- en HBO-studenten zijn uiteraard ook welkom.

Schrijf je nu in via dit online formulier.

Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je S.S.R.-R. beter leren kennen? App Loes (0657344713)!

Om op de hoogte te blijven van S.S.R.-R. en de Eurekaweek, volg Eurekaweek.ssr op Instagram of check onze Facebook!

FAQ

Wanneer kan ik me inschrijven bij S.S.R.-R.?

Je kan je nu al inschrijven bij S.S.R.-R.! Klik op de link hierboven en vul het formulier in.

Ook kan je je bij S.S.R.-R. inschrijven tijdens de Eurekaweek 15 tot en met 19 augustus online. De deadline voor het inschrijven ligt op donderdag 19 augustus 20:00 uur!

Hoe schrijf ik me in bij S.S.R.-R.?

Om je in te schrijven bij S.S.R.-R. vul je het online inschrijfformulier in en betaal je het inschrijfgeld. Om dit formulier in te vullen heb je het volgende nodig:

  • Je ID of paspoort

  • Studentenkaart (voor je studentnummer)

  • Pinpas

Kan ik nog slapen in een S.S.R.-R. huis?

We gaan ervan uit dat je tijdens de Eurekaweek weer kan overnachten in één van onze gezellige verenigingshuizen! Uiteraard wachten we de maatregelen van de overheid af tot we hier zeker van zijn. In de tussentijd kan je gekoppeld worden aan een lid, zodat je via Whatsapp toch nog een beetje kennis kan maken met de vereniging. App hiervoor Loes!

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Na je inschrijving zul je door middel van een kennismakingstijd de vereniging meteen goed leren kennen. Na de KMT begint je introductieperiode bij S.S.R.-R., waarbij je alle disputen ontdekt en kiest bij welke jij wilt. Weten welke disputen wij hebben? Klik dan hier. Onze disputenstructuur is uniek en kenmerkend, en het zorgt ervoor dat je al heel snel een plekje vindt binnen onze vereniging en dus binnen Rotterdam.

Hoe werkt het met inschrijven i.v.m. de COVID-19 uitbraak?

De fysieke inschrijfmomenten zijn afhankelijk van de beperkende maatregelen omtrent COVID19. Mede om deze reden kan je je nu al online inschrijven!

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen op ons 100 meter lange (!) terras tijdens de Eurekaweek. Daarnaast bieden we ook voorafgaand aan de EW graag de kans om S.S.R.-R. te leren kennen. Benieuwd naar de mogelijkheden? App Loes en houd onze socials in de gaten.

Sponsoren