Zalen Verhuur

Wil jij een biercantus, groot feest of juist intieme borrel organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende zalen zodat we voor elk evenement wel een gepaste ruimte kunnen vinden! 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze zaalverhuur? Lees dan verder of neem contact op met vpab@ssrr.nl!

DE FEESTZAAL

Op de eerste verdieping van ons pand is de feestzaal, en zoals de naam het al zegt is deze ruimte uitermate geschikt voor feesten. Deze ruimte is uitgerust met een podium, goed geluidssysteem en professionele belichting. Deze zaal is geschikt voor feesten tot ongeveer 250 personen. Ook worden hier vaak biercantussen gehouden, deze kunnen tot 100 personen worden georganiseerd.

DE BAR

Op de volgende verdieping bevindt zich de bar, met een karaktervolle ronde houten bar en enkele losse tappunten. Deze ruimte biedt zich goed voor borrels, maar kan ook voor feesten worden gebruikt tot ongeveer 250 personen. Ook kan voor een groot feest de bar worden geopend naast de feestzaal. In de bar heb je toegang tot 30 extra soorten sterke drank ten opzichte van de feestzaal.

DE LOUNGE

Helemaal bovenin het pand bevindt zich de lounge. Ook in deze ruimte is een kleine bar aanwezig. Deze ruimte is een stuk intiemer, en is geschikt voor onder andere ledenvergaderingen of kleinere borrels. Deze ruimte is wat kleiner dan de andere zalen en is geschikt voor maximaal 100 personen. 

Sponsoren