Onze Vereniging

S.S.R.-Rotterdam is een middelgrote studentengezelligheidsvereniging in het bruisend hart van de stad. Op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal is ons prachtige herenpand gevestigd waar onze leden op maandag, dinsdag en woensdag met elkaar kunnen borrelen. Midden in de reuring van de grootste havenstad van Europa bied S.S.R.-R. een plek waar je even kan ontsnappen aan de drukte en waar ieder lid een bekend gezicht heeft.

Wat uniek is aan S.S.R.-R. is onze disputencultuur. Iedereen voegt zich in het eerste jaar bij een verticaal verband die de basis vormt voor je verdere lidmaatschap. Omdat je dispuutsgenoten lid zijn geworden in verschillende jaren, zitten ze ook in verschillende studie- of werkfases en bieden ze je een unieke mogelijkheid om binnen no-time een breed netwerk op te bouwen en je thuis te voelen in Rotterdam.

Vanaf je tweede jaar kan je bij S.S.R.-R. een functie bekleden binnen een van de vele commissies. Zo kan je onze Eurekaweek neerzetten, grote feesten organiseren of een jaar lang je inzetten voor vrijwilligerswerk. Het doen van zo’n commissie is niet alleen leuk, het is ook een kans om jezelf te ontplooien en vaardigheden buiten je studie te ontwikkelen.

Blijf op de hoogte via onze insta (@ssrrotterdam en @eurekaweek.ssr) en kom komend jaar vooral langs tijdens onze open feesten en de Eurekaweek om zelf te ervaren wat S.S.R.-Rotterdam voor jou allemaal te bieden heeft!

Sponsoren