Goed verzekerd op wintersport

Een wintersportvakantie is misschien iets waar je al heel lang over hebt gedroomd. Nu is het eindelijk zover en mag je binnenkort gaan genieten van de sneeuw in de bergen. Voordat je uiteindelijk de auto of het vliegtuig instapt, is het handig om wat zaken voor jezelf op een rijtje te zetten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en je kunt er beter voor zorgen dat je goed verzekerd op pad gaat, dan dat je met de gebakken peren komt te zitten!

Regel een goede reisverzekering
Een goede reisverzekering is absoluut onmisbaar als je op wintersport gaat naar het buitenland. Let op dat je wel de juiste rubrieken meeverzekerd, anders heb je nog niets aan de reisverzekering in het geval van nood! Je kunt zowel een korte als doorlopende reisverzekering afsluiten.

Het is van belang dat je de rubriek wintersportdekking meeverzekerd. Onder deze dekking vallen bijvoorbeeld de ski’s, skiuitrusting, skipassen en eventuele lessen die je niet kunt volgen, bijvoorbeeld vanwege een overlijden in de familie of een ongeluk dat jou overkomt.

Sponsoren